T Á J É K O Z T A T Á S

óvodai étkeztetés igénybevételéhez


Tisztelt Szülők!


A koronavírus-járvány várható elhúzódása miatt a köznevelési intézményekben elrendelt digitális oktatás fennállása idején is Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata biztosítja az intézményi gyermekétkeztetést. A tanév kezdetekor megtett nyilatkozatnak megfelelően, az étkeztetést a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény szerinti kedvezmények alapján biztosítjuk. A kialakult helyzetre tekintettel új étkeztetési rendszer kerül bevezetésre 2020. április 1-től visszavonásig. Az ügyeletet nem igénylő gyermekek részére az étkeztetés kizárólag elviteli formában lehetséges.

A TÁJÉKOZTATÁS TELJES SZÖVEGE MEGNYITHATÓ ITT:   TÁJÉKOZTATÓ

NYILATKOZAT LETÖLTHETŐ INNEN:   ÓVODAI KÖZÉTKEZTETÉS IGÉNYLÉSE
Kedves Szülők!
 
2020. 03. 18-tól kezdődően a koronavírus fertőzés elterjedésének megakadályozása érdekében határozatlan időre bezárnak a kerületi óvodák, gyermekeket nem fogadhatnak.  Az óvoda a hiányzást igazolt távollétnek tekinti.
  
Kérjük    figyelmesen    olvassák    el    Rákosmente Önkormányzatának tájékoztatását    a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről!

 

Akinek     váratlan     esemény     miatt     a     későbbiekben     mégis     szüksége     lenne     az ügyeleti ellátásra (CSAK NAGYON INDOKOLT ESETBEN!!!)  a letölthető  dokumentumot kitöltve, aláírva  eljuttathatja az óvoda e-mail címére:  ovoda@szazszorszepovoda.hu

 
Az Önkormányzat vezetőségének döntéséről az intézményvezető értesíti a nyilatkozatot kitöltő szülőt.
Kérjük, hogy az ügyeleti ellátás igénylésekor vegyék figyelembe, hogy az elbírálás átfutási ideje néhány nap!
 
Az ügyelet ellátására kijelölt intézmény 2020.03.18.-tól visszavonásig a Rákosmenti Aprófalva Óvoda (1173 Budapest, Egészségház utca 4.).